Skip naar home
GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL & BE) • STANDAARD VERZENDKOSTEN €4,95

Welkom bij Unknown Stories, let's meet!

Welkom bij Unknown Stories, let's meet!
Allereerst: welkom bij Unknown Stories! Laat ik mezelf even voorstellen en kort vertellen wat je kunt vinden in mijn webshop Unknown Stories.

Chasing dreams

Ik ben Marit, 32 jaar en kom uit Utrecht. Hier woon ik samen met mijn vriend Jasper en zoontje Brandt (credits naar hem want ook wel model op foto’s en in video’s). Ik ben werkzaam in marketing, en doe dit als freelancer. Al jaren droom ik van het opzetten van een eigen webshop, maar durfde ik de sprong niet te wagen omdat ik geen idee had waar ik moest beginnen. Maar nu ga ik het eindelijk proberen! 

Handgemaakte, unieke producten voor baby & kids

Voor Unknown Stories ben ik op zoek gegaan (en nog steeds) naar de mooiste, handgemaakte én vooral unieke interieurproducten en accessoires voor baby & kids. Deze items komen van over de hele wereld, denk aan o.a. Indonesië, India & Marokko. Ik ben in veel landen op reis geweest, en vind het altijd bijzonder om te zien hoe veel producten door ambachtslieden handgemaakt worden. 

Verhalen achter de makers

De bijzondere ‘unknown stories’ die schuilgaan achter de makers van de producten wil ik gaan verzamelen en met jullie delen, zodat we deze weer op de nieuwe generatie over kunnen brengen via de verschillende prachtige producten die je in huis haalt. En belangrijk: met de producten die verkocht worden via Unknown Stories wil ik ook de lokale bevolking supporten.

 

Hopelijk worden jullie, en natuurlijk alle little ones, hier net zo blij als ik van! En mochten jullie leuke ideeën hebben, feedback, of nog iets missen dan hoor ik dat heel graag.


Liefs, Marit

Unknown Stories: handmade baby & kids decor treasures
To connect the next generation ~ with makers stories from all over the world

Lees meer

Unknown Stories Gift Guide 2023: Let's Celebrate!

Unknown Stories Gift Guide 2023: Let's Celebrate!

Holiday gift guide 2022: de mooiste cadeaus voor de feestdagen

Holiday gift guide 2022: de mooiste cadeaus voor de feestdagen

Jouw winkelwagen

Je winkelwagen is helemaal leeg.
Klik hier om verder te winkelen.